marți, 5 ianuarie 2010

When a man loves a woman... or not!

Imi placea Michael Bolton in adolescenta intarziata,era un ajutor la bairamuri,paranghelii,etc... Dar tot cu Guns N`Roses,Scorpions si Whitesnake era mai bine ;) Totusi,ce inseamna o relatie in ziua de azi? Ce asteptam de la persoana de langa noi? Afectiune? Un animal de companie rezolva asta. Mancare gatita? In era fast-food,a alimentelor semi-preparate,autoserviri,s.a.m.d. nu se mai pune problema. Haine curate? Exista curatatorii si spalatorii. Descarcarea de hormoni? Nu implica automat o relatie. Deci,ce asteptati dintr-o relatie,ce inseamna o relatie pentru voi,fete si baieti,doamnelor si domnilor?

2 comentarii:

lucretia spunea...

yeeee...sunt prima....e un sentiment interesant..ca si cand ai calca pe un nisip proaspat nivelat.....si numai urmele pasilor tai se vad....mare responsabilitate...;)acuma sa trecem la lucruri "serioase"....pentru mine o relatie inseamna....un parteneriat....sa impartasesti ...ganduri..sa faci lucruri in comun....sa te joci....sa exerimentezi ....sa te bucuri de reusitele comune..de reusitele fiecaruia...sa razi....sa te "prostesti"....sa numeri stele impreuna....sa plantezi un copac...sa fii acolo cand vrea sa planga sau sa-ti ofere umarul cad vrei sa plangi.... eu vreau sa-l simt pe "omul meu"..cu umarul lipit de umarul meu.....astea sunt lucrurile care te umplu de lumina si frumos ...cele pe care tu le-ai insirat......si alea se pot face impreuna si poti gasi bucurie in ele....numa' bine L

Anonim spunea...

Bună Ziua
Eu sunt Vlad, unul dintre membrii Radio Whisper, un radio anti-manele dedicat bloggerilor şi nu numai.
Am vizionat cu atenţie blogul tău şi vreau să spun că am fost foarte fascinat de ceea ce am găsit. Am fost atras de subiectele interesante şi de originalitatea articolelor. Felicitări ! Încep să îl citesc cu drag.
Noi promovăm la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tău ; am specificat sursa articolului şi am deschis şi un subiect pe baza acestuia. Dacă doreşti, poţi să ne recomanzi orice articol şi noi îl vom promova.
Cu scuzele de rigoare pentru acest mesaj de tip spam,acest mesaj este dedicat tie si la cei care merita care ii citim aproape zi de zi.
Ne-ar face plăcere, de asemenea, să ştim că ai dori să ne susţii în acest proiect de radio şi să accepţi o eventuală colaborare.
Pe Radio Whisper se difuzează toate genurile de muzică, exceptând manele şi piesele necenzurate, avem şi câteva emisiuni, ştiri etc. Ne-am propus să realizăm un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de susţinerea şi ajutorul tău şi al celorlalţi colegi bloggeri. Dorim să creăm o echipă numeroasă, de oameni cu un talent aparte şi m-am gândit că, poate, ai vrea să ni te alături şi să colaborăm, binenţeles, pe unul dintre domeniile care îţi place. Dorim, de asemenea, să ne acorzi un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile şi modul de a gândi al bloggerilor şi al ascultătorilor noştri.
Îţi mulţumesc pentru timpul acordat, iar acum îţi propun să adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tău şi să ne dai add la id-ul radiowhisper_com sau un email radiowhisper_com@yahoo.com pentru a discuta mai multe.www.radiowhisper.com
Mulţumesc,Cu stimă Vlad!